Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien izbraukumā spēkojas ar latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas komandu Doņeckas "Donbass".v

Mačs sāksies plkst.19 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB), bet no plkst.22 to ierakstā rādīs arī "TV6".

Iepriekšējā spēlē pirmdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 2:3 pagarinājumā zaudēja Ufas "Salavat Julajev" komandai, pārtraucot trīs panākumu sēriju savu skatītāju priekšā. Pēdējās sešās cīņās Latvijas klubs izcīnījis divas uzvaras.

Arī "Donbass" komanda, kas ir līgas jaunpienācēja, pēdējās sešās spēlēs tikusi pie diviem panākumiem. Kā zināms, Doņeckas kluba galvenais treneris ir Latvijā labi zināmais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers, kurš iepriekš trīs sezonas vadīja arī Rīgas "Dinamo".

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 13 punktiem 11 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, bet "Donbass" ar desmit punktiem desmit mačos atrodas pēdējā, 14.pozīcijā.

Pēc šodienas spēles Rīgas "Dinamo" nākamās trīs cīņas aizvadīs savā laukumā. Sākot ar piektdienu, Latvijas klubs ik pēc dienas pauzes uzņems Čehovas "Vitjaz", Čerepovecas "Severstaļ" un Minskas "Dinamo" komandas.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!