Foto: F64
Latvijas komanda "Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) A divīzijas regulārā čempionāta pēdējās izbraukuma sērijas otrajā cīņā ceturtdien ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) pieveica Latvijas aizsarga Vladislava Dudina pārstāvēto Kirovočepeckas "Olimpija" vienību.

Latvijas kluba labā visus trīs vārtus guva pirmās maiņas uzbrucēji Elvijs Biezais, Miks Indrašis un Māris Bičevskis, kuri katrs meta precīzi pa reizei. Tāpat Bičevska rēķinā bija arī divas rezultatīvas piespēles.

Toties Dudins izlaida sesto savas komandas spēli pēc kārtas.

Dudins šosezon piedalījies 38 "Olimpija" vienības spēlēs, kurās izcēlies ar trim gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2.

Šis "Olimpija" komandai bija septītais zaudējums pēdējās astoņās spēlēs.

Turpinājumā "Rīgas" hokejisti aizvadīs vēl divas smagas spēles izbraukumā, bet pēdējās sešas regulārā čempionāta cīņas notiks Latvijā.

Kā ziņots, šajā izbraukuma sērijā "Rīgas" komandai līdzi devušies arī Ainārs Podziņš un Bičevskis, kuri pēdējā laikā pārsvarā bija spēlējuši Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" sastāvā.

MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā "Rīga" ar 76 punktiem 52 spēlēs nostiprinājās ceturtajā vietā, kas regulārā čempionāta izskaņā ļautu iekļūt izslēgšanas spēlēs. Pozīciju zemāk esošajai Baltkrievijas vienībai Bobruiskas "Dinamo-Šiņņik" ir par deviņiem punktiem mazāk, tomēr tā arī aizvadījusi vienu spēli mazāk.

Savukārt "Olimpija" komanda ar 50 punktiem 52 spēlēs ieņem priekšpēdējo, septīto, pozīciju MHL Austrumu konferences Pievolgas divīzijas kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!