Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" garajā izbraukuma spēļu sērija nesasniedza izvirzītos mērķus punktu ziņā, atzina komandas uzbrucējs Kaspars Saulietis.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien KHL mačā izbraukumā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobiļist", uzvaras "bullīti" realizējot Saulietim.

"Pirmā trešdaļa mums šodien neizdevās tik laba, kā bija plānots. Labi, ka pirms otrā perioda rezultāts bija tikai 0:1 un, pirmajā pārtraukumā, pamainījām, ko darām. Otrā trešdaļa jau bija laba – iemetām vārtus, izlīdzinājām rezultātu. Tā turpinājām spēlēt arī trešajā periodā. Žēl gan, ka uzreiz ielaidām vārtus pirmajā maiņā, bet malači, ka atspēlējāmies. Bija vēl iespējams gūt vārtus. Labi, ka spējām "bullīšos" izcīnīt uzvaru," Saulieša sacītais citēts Rīgas "Dinamo" mājaslapā.

Par savu uzvaru nesošo pēcspēles metienu Saulietis sacīja: "Treniņos metieni tiek atstrādāti un, ja sanāk, kāpēc gan to neatkārtot arī spēlē."

Grūtākā spēle izbraukumā bijusi trešā – pret Hantimansijskas "Jugra" komandu. "Šajā, garajā izbraukumā grūtākā spēle bija tieši trešā. Ķermenis arī nav mašīna, un tas jau pats sāk dzīvot pēc šīm laika zonām. Naktis sanāk saraustītas. Prieks par čaļiem, ka atrada spēkus. Neviena uzvara un punkti mums nenāk viegli," turpināja uzbrucējs.

"Šis bija ļoti grūts izbraukums. Protams, nesasniedzām uzstādītos mērķus punktu ziņā. Labi, ka šo noslēdzošo spēli uzvarējām. Šis bija pēdējais, garais izbraukums. Tagad būs vairāk mājas spēles, kurās jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs," noslēgumā sacīja Saulietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!