Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar "Latvijas Avīzi" apstiprinājis, ka komandā vairs nebūs sezonas sākuma pirmā vārtsarga Kristera Gudļevska un zviedru uzbrucējs Jākobs Berglunds.

Runas par iespējamām izmaiņām Rīgas "Dinamo" sastāvā cirkulē jau ilgāku laiku kopš komandas sniegumā ir kritums pēc veiksmīgām pirmajām spēlēm. Pēdējā izbraukumā rīdzinieki zaudēja visās trīs cīņās, gūstot tikai divus vārtus un ielaižot 14. Rīdziniekiem tā bija jau septītā neveiksme astoņās spēlēs, bet šajos astoņos mačis Ģirta Ankipāna vadītie hokejisti ielaiduši 30 ripas un guvuši tikai piecus vārtus.

"Varu apstiprināt, ka Kristers Gudļevskis un Jākobs Berglunds vairs nebūs "Dinamo". Šovakar pretSKA vārtos stāvēs Andrejs Makarovs, otrs vārtsargs būs čehs Aleksanders Salāks, viņš jau ieradies Rīgā. Paskatīsimies, kādā ir formā un kad varētu spēlēt, bet līgums noslēgts līdz sezonas beigām," LA sacīja Juris Savickis. "Pretenzijas ir gan pret uzbrucējiem, gan vārtsargu. Izdiskutējām šo jautājumu, tie ir smagi lēmumi. Cilvēkiem devām iespēju. Gudļevskim gāja kā pa viļņiem – te augšā, te lejā. Viņš ir pats sava likteņa veidotājs, gribētos lielāku stabilitāti. Varbūt šis lēmums dos viņam domu, kā turpināt dzīvot, kā strādāt."

Gudļevskis šosezon piedalījās deviņās no desmit sezonas spēlēm, atvairot 86,3 % metienu un vidēji ielaižot 3,45 vārtus. Berglunds astoņos mačos guvis trīs vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!