Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Pols Ščehura paudis prieku, ka komandā atgriezīsies viņa tautietis Džeimijs Džonsons.

Atgādinām, ka "Dinamo" pirmdien paziņoja, ka Džonsons atgriezīsies komandā, jo Rīgas kluba uzbrucēji ir guvuši dažāda smaguma savainojumus, tādēļ ir nepieciešams pastiprinājums. Tā kā treneriem ir labi zināmas Džeimija Džonsona iespējas, viņš arī tika uzrunāts.

Ščehura savā sociālā tīkla "Twitter" profilā publicēja ierakstu, kurā teikts: "Nespēju sagaidīt, kad šis puisis atgriezīsies". Pie ieraksta pievienota arī fotogrāfija, kurā redzami abi spēlētāji.


Džonsons līdz šim šajā sezonā spēlēja Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Heršijas "Bears", taču savainojuma dēļ šīs komandas sastāvā ir piedalījies tikai 8 spēlēs (1 vārti un 3 piespēles), izlaižot praktiski visu novembri un ierindā atgriežoties decembra sākumā.

Džeimijs Džonsons ir labi pazīstams pašreizējam Rīgas "Dinamo" treneru korpusam, jo viņš iepriekšējā sezonā "Dinamo" sastāvā piedalījās visās komandas KHL čempionāta spēlēs (regulārā čempionātā 52 spēles, 8 vārti un 14 piespēles, bet Nadeždas kausā 13 spēles, 3 vārti un 4 piespēles).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!