Foto: LETA

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" pietrūkst spilgta līdera, kurš ģērbtuvē spēj motivēt savus komandas biedrus, tomēr arī šosezon iekļūt izslēgšanas spēlēs nav nereāli, intervijā LTV raidījumam "Rīga Panorāma" sacīja komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

"Komandā ļoti pietrūkst viena vai divu spilgtu līderu, kas būtu ģērbtuvē un komandētu citus spēlētājus. Čaļi cenšas, bet nav tādas spilgtas personības, kā Sandis Ozoliņš. Kaut arī viņam pašam spēle reizēm negāja, viņš spēja pārējos mobilizēt. Ja tāda līdera komandā nav, tas jāuzņemas treneriem," sacīja Sējējs.

Sējējs stāstīja, ka viņš bieži neiet uz "Dinamo" komandas ģērbtuvēm, lai pēc neveiksmīga snieguma sabļautu uz spēlētājiem. Šajā sezonā viņš to darījis divas reizes.

Rīgas "Dinamo" komandai līdz izslēgšanas spēļu zonai pietrūkst septiņi punkti, un Sējējs izteicās, ka iekļūšana Gagarina kausa izcīņā nav nereāla: "No vienas puses tas ir daudz, no otras puses tas nav nekas. Šobrīd vēl ir iespējas, atlikušas 16 spēles un kalendārs ir ļoti parocīgs. Viss atkarīgs no tā, kā spēlētāji noskaņosies. Es domāju, ka viss izšķirsies pēdējā izbraukuma spēļu sērijā."

Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris vienu no rezultatīvākajiem komandas spēlētājiem Miku Indraši nosauca par brīvdomātāju, jo katrā spēlē viņš mēdz izdomāt interesantas darbības. "Tagad varu viņu arī paslavēt, jo pēdējā laikā viņš sācis spēlēt prātīgāk un spēlē vairāk uz komandu. "

Tāpat Sējējs norādīja, ka, kamēr spēcīgākajām KHL komandām visas četras maiņas ir vienlīdz spēcīgas, tikmēr rīdzinieki trešajā un ceturtajā maiņā pārsvarā iespēlē jaunos un mazāk pieredzējušos spēlētājus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!