::recepte::
Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts Čedara siers, caur spiedi izspiesti ķiploki - to visu samaisa viendabīgā masā.
Vistas filejas gareniski sagriež plānas šķēlēs un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. .
Vistas filejas pārklāj ar sagatavoto pildījumu, sarullē un nostiprina ar koka irbulīšiem.
Cieši vienu pie otra filejas rullīšus iek karstumizturīgā traukā, pārlej ar kausiņu buljona, liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 30-35 minūtes.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts Čedara siers, caur spiedi izspiesti ķiploki - to visu samaisa viendabīgā masā.
Vistas filejas gareniski sagriež plānas šķēlēs un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. .
Vistas filejas pārklāj ar sagatavoto pildījumu, sarullē un nostiprina ar koka irbulīšiem.
Cieši vienu pie otra filejas rullīšus iek karstumizturīgā traukā, pārlej ar kausiņu buljona, liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 30-35 minūtes.
Iesūtīja: matato