Foto: Shutterstock
Cepešķrāsnī gatavota pildīta vistas fileja ar plūmēm un valriekstiem.

::recepte::

Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts Čedara siers, caur spiedi izspiesti ķiploki - to visu samaisa viendabīgā masā.

Vistas filejas gareniski sagriež plānas šķēlēs un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. .

Vistas filejas pārklāj ar sagatavoto pildījumu, sarullē un nostiprina ar koka irbulīšiem.

Cieši vienu pie otra filejas rullīšus iek karstumizturīgā traukā, pārlej ar kausiņu buljona, liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 30-35 minūtes.

60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 vistas fileja garšvielas250 mlbuljons250 gžāvētas plūmes1 saujavalrieksti70 mlsaldais krējums100 gČedaras siers2 ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts Čedara siers, caur spiedi izspiesti ķiploki - to visu samaisa viendabīgā masā.

2

Vistas filejas gareniski sagriež plānas šķēlēs un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. .

3

Vistas filejas pārklāj ar sagatavoto pildījumu, sarullē un nostiprina ar koka irbulīšiem.

4

Cieši vienu pie otra filejas rullīšus iek karstumizturīgā traukā, pārlej ar kausiņu buljona, liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 30-35 minūtes.

Iesūtīja: matato

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!