Foto: LETA

Latvijas klubam Rīgas “Dinamo” ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sestajā spēlē ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību palīdzēs pamatvārtsargs Kriss Holts, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Holts uz ledus izgāja ceturtdienas rīta treniņā. Viņš nebija spēlējis kopš sērijas trešās spēles sestdien, kuras laikā guva muskuļa savainojumu, un bija spiests izlaist nākamos divus mačus.

Iepriekšējās divās cīņās vārtos stājās Māris Jučers, taču viņš nepsēja glābt komandu no diviem zaudējumiem pēc kārtas.

Pēc rīta treniņa kļuva skaidrs, ka Holts varēs stāties vārtos sestajā spēlē. Tāpat ceturtdien ierindā atgriezīsies uzbrucējs Ģirts Ankipāns, kurš arī izlaida sērijas piekto maču. Vēl iespējams laukumā varētu doties arī pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš sērijas trešajā mačā guva rokas savainojumu, bet pirms piektās spēles saķēra gripas vīrusu.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā "Dinamo" izbraukumā piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu ar rezultātu 3:7, otrajā spēlē atspēlējās, svinot panākumu pirmajā pagarinājumā ar 2:1, trešajā cīņā savā laukumā izcīnīja uzvaru otrajā pagarinājumā ar rezultātu 4:3, bet ceturtajā mačā savu skatītāju priekšā rupjā cīņā piedzīvoja neveiksmi ar 1:4. Savukārt piektajā mačā Ņižņijnovgorodā rīdzinieki piekāpās ar 3:4. Līdz ar to sērijā rezultāts ir 2-3, un gaidāmajā spēlē “Dinamo” komandai, lai turpinātu cīņu Gagarina kausā, der tikai uzvara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!