Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito savu iespaidīgo kautiņu ar Habarovskas "Amur" aizsargu Maksimu Kondratjevu pamato ar pretinieku hokejista "netīro" spēli pret Edgaru Kuldu.

Kā ziņojām, spēles otrajā periodā starp Sestito un Kondratjevu izcēlās pamatīgs kautiņš, no kura "Amur" hokejists aizslidoja ar asiņainu seju. Rīgas "Dinamo" šai spēlē uzvarēja ar 3:2.

"Jau pirms tam, spēles laikā, ar viņu bija saķeršanās. Iegrūda mugurā Kuldam. Es Edgaram teicu, viņš par to samaksās," Rīgas "Dinamo" mājas lapā citēts Sestito. "Savu vārdu turēju. Pat pēc pārmācīšanas viņš turpināja laukumā uzvesties bravūrīgi. Mēs ar šo komandu tiksimies vēlreiz. Atmiņa mums strādā. Viņš spēlē asi, bet sitiens mugurā pret Kuldu bija ļoti neglīts. Labi, ka Kulda neguva savainojumu. Viņš par to samaksāja."

Sestito komandas sastāvā atgriezās pēc savainojuma sadziedēšanas un viņam ļoti gāja pie sirds spēle Liepājā. "Spēle nebija tā vieglākā, bet, labi, ka pratām izcīnīt uzvaru," saka amerikāņu uzbrucējs. "Liepājas halle man nedaudz atgādina Ziemeļameriku. Laukums ir mazāks, skatītāji ir tuvu pie bortiem. Spēle ir ātra un ļoti skatāma. Nereti tā kļūst arī fiziska. Man šāds stils ļoti patīk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!