Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito pēc otrā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas ievadā atzinis, ka arī Ņižņijnovgorodā komandu iegāzušas dažas kļūdas, kas izrādījās liktenīgas.

Kā ziņojām, jaunās KHL sezonas otrajā spēlē Rīgas "Dinamo" ar 0:2 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kam vienus vārtus guva Kaspars Daugaviņš.

"Šodien aizvadījām labāku spēli nekā iepriekšējo, bet mums jābūt vēl uzmanīgākiem, šis pāris kļūdas, ko pieļaujam ir liktenīgas," Rīgas "Dinamo" mājas lapā citēts Tims Sestito. "Jābūt precīzākiem uzbrukumā. Reizēm, kad mums bija ļoti laba iespēja, viņu vārtsargs nospēlēja līmenī. Tas ir nomācoši. Ir jāgūst vārti, lai iegūtu pārliecību."

"Šodien mums nebija tik daudz iespēju vairākumā. To iespēju, kas bija, mēs nepratām izmantot – vairākumā nospēlējām ļoti slikti," piebilst uzbrucējs.

Otrās trešdaļas ievadā Tims Sestito izvicināja dūres ar Kārteru Eštonu.

"Viņš gribēja kauties, bet sākumā atteicos, un viņš iesita Šagam," stāsta Sestito. "Tā kā šī nebija mana labākā spēle, nodomāju, ka ir jācenšas sevi pierādīt un sapurināt komandu. Viņš nebija ērtākais pretinieks, augumā nedaudz garāks un gāja grūti. Bet tāds ir hokejs."

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs sestdien, kad Maskavā spēkosies ar "Spartak" vienību.

"Pret "Spartak" jāizliek sevi visu un jāgūst vārti. Mēs visos mačos esam atsitušies. Jāgūst vārtus pirmajiem," saka Sestito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!