Foto: F64

Koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 ierobežojumi mainījuši pasauli, tomēr Kontinentālā hokeja līga (KHL) nolēma pieturēties pie sava sākotnējā plāna jauno sezonu sākt septembrī. Tagad visiem klubiem, tostarp Rīgas "Dinamo", jāievēro stingrs protokols, lai nodrošinātu drošu sezonas aizvadīšanu.

Rīgas "Dinamo" jauno sezonu sāks 3. septembrī, kad "Arēnā Rīga" uzņems Kazahstānas komandu Nursultanas "Baris". Šobrīd vienība gatavojas jaunajai sezonai un devusies pārbaudes spēļu tūrē uz Somiju, kur tiekas ar četrām komandām. Taču visa treniņnometne norit ar pamatīgu plānošanu, lai tiktu ievēroti visi drošības noteikumi.

"Darbs izmainījies ievērojami," sarunā ar portālu "Delfi" atzina Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis. "Saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem izstrādāti protokoli, lai tas viss varētu notikt, – gan komandām, kas iebrauks Rīgā, gan mums pašiem. Arī "Arēnā Rīga" pieejas zonas būs atšķirīgas. Žurnālistiem būs atsevišķa zona, komandām būs ierobežota zona, nošķirta no pārējās pasaules, ja tā var teikt. Viss notiek diezgan sarežģīti un papildus apgrūtinoši."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!