Foto: F64

Latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts piektdien ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē tika pie pirmā rezultativitātes punkta Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas rindās.

Aizvadītajā spēlē Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētā komanda savā laukumā ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) pārspēja Kazaņas klubu "Ak Bars".

Sprukts piedalījās komandas ceturtajos vārtos trešdaļas 11.minūtē, kad "Lokomotiv" spēlēja vairākumā. Latvietim šis bija otrais mačs pēc ilgstošas ceļgala traumas ārstēšanas un kopumā tikai piektā spēle "Lokomotiv" rindās.

Abi Latvijas uzbrucēji spēlēja savas komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot mazliet zem 15 minūtēm. Sprukts veica divus metienus pa vārtiem, uzvarēja deviņos no 17 iemetieniem, veica vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu. Tikmēr Rēdlihs metienus pa vārtiem neveica un izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem.

"Lokomotiv" komanda pēdējās septiņās spēlēs piedzīvojusi četrus zaudējumus.
Citā spēlē piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas viesos ar 5:4 (0:0, 2:4, 2:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Čerepovecas "Severstaļ". Viesi cīņas gaitā nenosargāja 2:0 pārsvaru, bet pēc tam atguvās no četriem pēc kārtas ielaistiem vārtiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!