Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ”Dinamo” uzbrucējs Robs Šremps pēc kārtējā zaudējuma uzsvēra, ka komanda šoreiz pārāk daudz ļāvusi pretiniekiem izdarīt metienus no vārtu priekšas, vēsta ”Dinamo” mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka Rīgas ”Dinamo” otrdien, aizvadot otro spēli divu dienu laikā, ar 3:5 piekāpās Austrumu konferences līderiem Čeļabinskas ”Traktor”, piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

”Es nevaru pateikt, kāpēc tā notika atkal.. Cik daudz vārtu mums ir jāgūst, lai mēs beidzot uzvarētu? Mēs ļoti daudz kļūdījāmies laukuma vidusdaļā. Viņi ienāk mūsu zonā un atkal ir bīstama situācija. Viņi divus vai trīs vārtus guva no vārtu priekšas, no vidus. To nedrīkst pieļaut!! Tādus metienus Tellijs [vārtsargs Mikaēls Telkvists] nevar atvairīt. Ko iemetām - to dabūjām atpakaļ. Tā nedrīkst notikt,” asi teica uzbrucējs.

Lai gan vienība sezonas sākumā daudz zaudē, kopvērtējumā Rīgas ”Dinamo” ir priekšpēdējā vietā, Šremps uzskata, ka komanda ir ļoti laba. ”Man pēdējā laikā rodas sajūta, ka tikai citas ir labas komandas. Mēs arī esam ļoti laba komanda. Mums ir atzīstams sniegums laukumā. Nav jāskatās, vai citā komandā ir Ovečkins vai kāds cits - mēs joprojām esam laba komanda. Komanda ar cīņassparu, ar spēcīgu raksturu, bet problēma, visticamāk, ir tur, ka mēs paši tam neticam. Pēc katras spēles cilvēki runā, cik labs bija pretinieks, bet mēs arī esam laba komanda! Tā ir lieta, kura mums jāsaprot un kārtīgi tai jānotic. Mums bija iespējas šovakar būt priekšā. Bet mēs pieļāvām kļūdas, kuras mums maksāja spēli.”

Nākamo maču Rīgas ”Dinamo” aizvadīs piektdien, kad Liepājā uzņems KHL pastarīti Jekaterinburgas ”Avtomobiļist”, kuras vārtus sargā bijušais ”Dinamo” vārtsargs Kriss Holts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!