Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc uzvaras mājas spēļu sērijas pirmajā mačā atzina, ka spēlētājiem daudz spēka prasījis noraidījumi.

Foto galerija

Jau ziņots, ka svētdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā "Arēnā Rīga" sīvā cīņā ar 3:2 pieveica Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas "Sibirj".

"Prieks, ka puiši cīnījās līdz galam un uzvarēja. Zinājām, ka "Sibirj" ir spēcīgs sastāvas, zinājām, kas jādara pret viņiem. Tāpēc atbildīgi attiecāmies pret šo spēli, jo zinājām viņu spēku vairākumā," teica Šuplers. "Nospēlējām pareizi, taču žēl, ka bija daudz noraidījumi un tas mums prasīja daudz spēka. Puiši labi nospēlēja un spēja noturēt uzvaru."

Maču "Dinamo" pabeidza bez kapteiņa Sanda Ozoliņa un Broka Trotera, kurš tikai tagad atgriezās jau pēc savainojuma izārstēšanas. Par Ozoliņa savainojuma Šuplers nemācēja teikt neko sīkāk, bet Troters nav spēlējis beigās, jo tika taupīts, lai neatsvaidzinātu iepriekšējo traumu.

Tikmēr viesu galvenais treneris Andrejs Tarasenko atzinīgi izteicās par saviem hokejistiem, kuri nav salūzuši pēc neveiksmīgā sākuma. "Turpinājām spēlēt, kāpinājām tempu, bet ielaidām trešos vārtus, kas bija izšķiroši. Daudz kļūdas pieļāvām, pie tam tās pieļāva pieredzējušie spēlētāji. Slikti nospēlējām vairākumā, daudz izdevības neizmantojām."

Savukārt Pujaca sniegumu Tarasenko īpaši nekritizēja. "Kaut kādos brīžos Pujacs nospēlēja nedroši, bija šodien kaut kāda nedrošība viņam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!