Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers par komandas nākamo pretinieku Jaroslavļas "Lokomotiv" spēcīgāko pusi uzskata uzbrukumu, Krievijas masu medijos citēts Šuplers.

Atgādinām, ka Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā Rīgas "Dinamo" tiksies ar "Lokomotiv", kas regulārajā čempionātā bija spēcīgākā komanda Rietumu konferencē.

"Es cienu jebkuru pretinieku, tāpēc nevaru teikt, ka pret viņiem mums būs viegli spēlēt. Ja jau "Lokomotiv" iekļuva otrajā kārtā, tad viņiem viss ir vislabākajā kārtībā. Jā, viņiem nācās aizvadīt septiņu spēļu sēriju, taču tas nav kaut kāds komandas vājuma vai vārtsargu sliktās spēles rādītājs," uzskata Šuplers. "Komandai ir ļoti labs uzbrucējs. Nesen es jau teicu, ka Pavols Demitra ir visas līgas labākais spēlētājs. Manas domas nav mainījušās."

KHL Rietumu konferences pusfinālā visas četras komandas vada treneri no bijušās Čehoslovākijas ("Lokomotiv" trenē Vladimirs Vujteks). "Jā, interesanta situācija. Domāju, ka tāpēc arī spēles varētu būt interesantas. Vladimiru Vujteku pazīstu jau sen. Savulaik mēs spēlējām viens pret otru. Ikdienā mēs esam draugi, taču, kad tiekamies savstarpējās spēlēs, tad ir cīņa no pirmās līdz pēdējais sekundei, šajā gadījumā – kamēr nebeigsies sērija."

Rīgas "Dinamo" un "Lokomotiv" sērijas līdz četrām uzvarām pirmās divas spēles 8. un 10.martā paredzētas Jaroslavļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!