Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles apsveica savu komandu un līdzjutējus ar iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā, ko nodrošināja uzvara pār Magņitogorskas "Metallurg".

Foto galerija

"Apsveicu visus ar iekļūšanu "play-off", tas mums visiem ir ļoti svarīgi," pēcspēles preses konferencē teica Šuplers. "Šis mačs bija interesants, ar daudz vārtu momentiem abām komandām. Prieks, ka puiši spēlēja labi, līdz galam un uzvarēja tik spēcīgu komandu kā "Metallurg"."

"Mums šī februāra pauze nāca par labu," turpina treneris. "Ceru, ka varēsim tagad atlaist psiholoģiskās bremzes. Galvenais, lai nav traumu. Cīnīsimies."

Magņitogorskas "Metallurg" galvenais treneris Kari Heikola, kura komanda pārliecinoši iekļuva "play-off", apsveica Rīgas "Dinamo" ar pievienošanos labākajām komandām, un atzina, ka bija laba līmeņa spēles.

"Esmu apmierināts ar savas komandas emocijām, nospēlējām labāk nekā Maskavā pret CSKA," atzina viesu treneris. "Domāju, šāds līmenis būs "play-off" spēlēm."

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" piektdien savā laukumā ar 3:1 pārspēja Magņitogorskas "Metallurg", nodrošinot iekļūšanu "play-off" turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!