Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc uzvaras pār Maskavas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē atzina, ka viņa vadītā komanda spēlējusi ar pašatdevi un īpaši uzsvēra trīs vairākumā gūtos vārtus.

Foto galerija

"Komanda spēlēja ar pašatdevi, labi, ka trīs vārtus guvām vairākumā, tas palīdz pašapziņai, komandas pārliecībai par sevi, beigās gan pieļāvām kļūdas," pēcspēles preses konferencē teica Šuplers. "Bija interesanta spēle, arī no pretinieka puses, domāju, patika arī skatītājiem."

Treneris pastāstīja, ka Rodrigo Laviņš guvis spēcīgu rokas sasitumu, dēļ kā nevarēja pabeigt šo spēli, bet pagaidām nav zināms, vai viņš varēs piedalīties nākamajā spēlē vai to būs jāizlaiž.

Par iespējamo komandas papildināšanu ar jauniem spēlētājiem Jūliuss Šuplers runāja izvairīgi: "Pagaidām neko neatklāšu, viss atkarīgs no tā, kādas mums būs iespējas. Ir vairāki varianti."

Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks savas komandas zaudējumu, jau astoto pēc kārtas, uzņēma stoiciskā mierā. "Ne pārāk labā situācijā esam dēļ daudzajām traumām," teica Znaroks. "Ar vairākumu mums problēmas, vajadzēja iemest, kad spēlējām pieci pret trim."

Jautāts, vai trenerim pēc ieilgušās zaudējuma sērijas nav bijuši kādi norādījumi no kluba vadības, Znaroks atbildēja: "Nē, no kluba vadības nekāda spiediena nav, tikai atbalsts."

Lielu lomu rīdzinieku uzvarā pretinieku treneris atvēlēja Rīgas "Dinamo" kapteinim Sandim Ozoliņam, kurš aizvadīja pirmo spēli pēc traumas sadziedēšanas. ""Rīgas "Dinamo" uzreiz parādījās vairākums. Sandim bija galvenā loma šai spēlē," atzina Znaroks.

Jau ziņojām, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 4:2 pieveica Maskavas "Dinamo", pārtraucot četru spēļu zaudējumu sēriju. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs trešdien pret Maskavas "Spartak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!