Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc Vjačeslava Bucajeva pāriešanas uz pieaugušo CSKA hokeja klubu, vakanta paliek Rietumu izlases trenera vieta Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausa spēlē, un par galveno pretendentu uz šo amatu tiek nosaukts „HK „Rīga” treneris Leonīds Tambijevs, vēsta krievu mediji.

Piektdien MHL direktoru sanāksmē tiks izskatīts jautājums par jauna trenera nozīmēšanu, un var notikt Leonīda Tambijeva apstiprināšanu šai amatā, raksta „Sport Ekspres”. Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, par labu Latvijas jauniešu kluba vadītāja kandidatūrai runā fakts, ka KH „Rīga” ir pārliecinoši čempionāta līderi, turklāt Tambijevs pārzina Rietumu konferences spēlētājus, kas ļautu viņam nokomplektēt spēcīgu komandu.

MHL preses sekretārs Aleksejs Toknonoženko no komentāriem atteicās, taču atzina, ka MHL ir „starptautiska līga, un nebūtu pārsteigums, ja Latvijas komandas treris vadītu Rietumu konferences izlasi”.

MHL Izaicinājuma kausa spēle, kurā tiksies Rietumu un Austrumu izlases, notiks februārī Ufā. Balsojumā par izlašu sastāviem, kas joprojām notiek MHL mājas lapā, Rietumu izlases pamatsastāvā dominē tieši HK „Rīga” spēlētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!