Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaēls Telkvists pēc pirmdien izcīnītās uzvaras, uzsvēra, ka punkti jāizcīna arī izbraukumu spēlēs.

Atgādinām, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:1 pārspēja Habarovskas "Amur" vienību, noslēdzot pirmo mājas spēļu sēriju.

"Ļoti aizraujoša spēle. Arī līdzjutēji to pamanīja un atmosfēra Arēnā bija fantastiska. Ļoti daudz vārtu gūšanas momentu pie mūsu vārtiem, kā arī vairāki momenti Amur aizsardzības zonā. Domāju, fani šo spēli novērtēja, jo par garlaicīgu to nevar nosaukt. Esmu ļoti priecīgs, ka guvām uzvaru, kā arī liels prieks par Žirū, kuram beidzot izdevās gūt vārtus. Nešaubos, ka viņš metīs vēl," kluba oficiālajā mājaslapā citēts Telkvists. "Īstenībā, ir žēl, ka mums tagad jābrauc uz izbraukuma spēlēm, jo, manuprāt, esam labi ieskrējušies un veidojam atzīstami spēli laukumā. Atliek vien turpināt tādā garā - aktīva cīņa, metieni pa vārtiem, kādam vienmēr jābūt pie pretinieka vārtiem un jātraucē vārtsargam. It kā jau vienkārši - jāizmanto savas izdevības."

"Ir skaidrs tas, ka ir jācīnās par punktiem arī izbraukuma spēlēs, citādi mums izslēgšanas turnīru neredzēt. Šogad, domāju, būs īpaši spraiga cīņa par vietu Gagarina kausa izcīņā," uzsvēra vārtsargs.

Tāpat Telkvists, kurš "Dinamo" vārtus sargāja aizvadītajās divās spēlēs pēc kārtas, uzteica viņa kolēģa Māra Jučera spēli.

"Treneri dod man iespēju spēlēt, tāpat kā Mārim deva spēlēt iepriekš. Māris nospēlēja patiešām labas spēles. Vārtos izskatās drošs un pārliecinošs. Arī es centos nospēlēt pēc iespējas labāk, lai palīdzētu komandai tikt pie trīs punktiem," stāstīja Telkvists.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!