Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists tomēr nedosies līdzi komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējā izbraukuma sērijā, un pagaidām vēl nav zināms, kad viņš varēs atgriezties laukumā.

Telkvists nav spēlējis jau kopš 22.decembra, kad guva kājas traumu. Pēdējos astoņos mačos "Dinamo" komandas vārtos stājies Kriss Holts, bet viņa dublieris ir Edgars Lūsiņš.

"Nezinu, kad Mika varētu atgriezties, jo pagaidām viņš ar komandu kopā netrenējas," izteicās Holts. "Mēs tūdaļ dosimies izbraukuma sērijā, un zinu to, ka viņš brauks kopā ar komandu un tur arī sāks trenēties ar mums."

"Jo ātrāk Telkvists tiks uz kājām, jo labāk," uzsvēra Holts.

Tomēr trešdien īsi pirms izlidošanas kļuva zināms, ka Telkvists paliek Rīgā un turpinās atgūt sportisko formu Rīgas "Dinamo" vārtsargu trenera Sergeja Naumova vadībā.

Nekonkrēts preses konferencē pēc otrdien notikušā mača ar Maskavas CSKA komandu bija arī Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

"Viņš pakāpeniski atsāk trenēties, taču vēl nevar darboties ar pilnu slodzi. Vārtsargiem jāveic specifiskas kustības, un viņš pagaidām vēl nevar tās veikt, tāpēc grūti pateikt, kad Telkvists varēs atgriezties laukumā," teica Šuplers, piebilstot, ka Telkvistam nepieciešams laiks pilnīgai atlabšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!