Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas ”Dinamo” spēlētāji pēc daudzajiem zaudējumiem izjūt milzīgu spiedienu, taču visi vēlas sākt regulāri izcīnīt uzvaras, atzina vienības vārtsargs Mikaēls Telkvists.

Atgādinām, ka Rīgas ”Dinamo” pirmdien izbraukumā ar rezultātu 1:3 piekāpās Maskavas ”Dinamo” komandai, kuru vada Latvijas treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

”Maskavas ”Dinamo” spēle vairākumā bija ļoti laba. Mūsu zonā viņi ripu kontrolēja pārliecinoši. Šie daudzie noraidījumi mums maksāja spēli. Mēs spējām pie 1:1 turēties pretī, bet, ja ir tik daudz spēlēts bez ripas, ir patērēti ļoti daudz spēku. Viņi iemeta otros un tad jau arī trešos. Sajūtas šobrīd ir ļoti sliktas,” Rīgas ”Dinamo” oficiālajā mājaslapā internetā citēts Telkvists. ”Esam vienādos sastāvos vai mazākumā, man ir jārāda labākais sniegums, bet es pieļauju, ka puiši vienkārši pārcenšas.”


”Tas zaudējumu slogs un spiediens ir ļoti liels. Visi vēlas beidzot uzvarēt. Vēlme nekļūdīties un nospēlēt pēc iespējas labāk un agresīvāk ir milzīga, kā rezultātā sanāk pretējs efekts vai drīzāk jāsaka – defekts,” turpināja vārtsargs.

Telkvists atzina, ka aizvadītajā mačā Rīgas ”Dinamo” vislabāk izskatījās otrajā periodā: ”Otrais periods tiešām bija labs, mēs izveidojām daudz vairāk vārtu gūšanas momentu nekā viņi. Žēl, ka neizdevās iemest, arī vārtu stabi glāba pretiniekus. Ir skumji, bet tas ir sports un diemžēl tā gadās.”

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 20 punktiem 22 spēlēs ir pēdējā, 14.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!