Foto: AFP/Scanpix/LETA
Tradicionālajā Rīgā notiekošajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Latvijas Dzelzceļa" kausā piedalīsies arī Jekaterinas "Avtomobilist", kas šajā starpsezonā papildinājusi sastāvu ar Krievijas zvaigzni Pāvelu Dacjuku.

Kā informē viena no turnīra dalībniecēm Jaroslavļas "Lokomotiv", kausa izcīņā piedalīsies arī mājiniece Rīgas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un "Avtomobilist".

Dacjuks, kurš 20. jūlijā varēs svinēt savu 41. dzimšanas dienu, pēdējās trīs sezonas bija Sanktpēterburgas SKA vienības kapteinis, bet nākamsezon atgriezīsies dzimtajā Jekaterinburgā, kur nav spēlējis kopš 1999./2000. gada sezonas. Toreiz hokejists pārstāvēja Krievijas čempionāta vienību "Dinamo-Energija".

"Latvijas Dzelzceļa" kauss notiks no 20. līdz 25. augustam.

Rīdzinieki augusta sākumā piedalīsies pārbaudes turnīrā Sočos, kur bez Latvijas kluba un vietējās komandas startēs arī "Lokomotiv", Sanktpēterburgas SKA un Krievijas olimpiskā izlase.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!