Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Broks Troters otrdien spēlē pret Čerepovecas "Severstaļ" laukumā atgriezās pēc ilgstošas muguras traumas. Kluba mājaslapā viņš atzina, ka pēc traumas izārstēšanas jūtas labi, un paslavēja komandas biedrus par atzīstamu sniegumu.

"Jutos labi. Šogad šī man bija pirmā spēle. Šodien spēlējām ļoti gan mazākumā, gan vairākumā. Spējām iemest vairākumā, kā arī mazākumā. Domāju, šodien aizvadījām ļoti labu spēli."

Uzbrucējs izcēla gan Gunāra Skvorcova, gan vārtsarga Džefa Delorjē sniegumu.

"Skvorcova vārtu guvums mums bija ļoti nozīmīgs. Tas deva lielāku pārliecību, ka šodien tiksim pie trim punktiem. Domāju, viņš ir ļoti priecīgs gūt vārtus savā dzimšanas dienā."

"Jāizceļ arī Delorjē, viņš šodien bija lielisks. Pavilka mūs brīžos, kad bija jau gandrīz drošs vārtu zaudējums. Īpaši svarīgi tas bija spēles izskaņā."

Jau vēstīts, ka otrdien ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā "Arēnā Rīga" ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveica Čerepovecas "Severstaļ".

Pēc spēles komandas galvenais treneris Artis Ābols atklāja, ka ir apmierināts ar komandas sniegumu. Viņš atzīmēja, ka uzbrucējam Troteram vēl pietrūkst spēka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!