Foto: F64

13. zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ceturtdien, 12. novembrī, piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas savās mājās ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) piekāpās "Soči" vienībai.

Rīdzinieku neveiksmju sērijas turpinās kopš 1. oktobra, kad gūta sezonas otrā uzvara, "bullīšos" pieveicot Minskas "Dinamo". Kopš tās reizes 11. zaudējumi piedzīvoti dueļos ar pretiniekiem, bet divi zaudējumi ieskaitīti par mačiem, kuros neizdevās iziet laukumā Covid-19 pandēmijas dēļ.

Rīgas "Dinamo" gaužām vājo sniegumu apliecina vēl viens statistikas rādītājs - pēdējās sešās spēlēs gūti pieci vārti.

Latvijas komanda, kas piedzīvojusi pamatīgas sastāva pārmaiņas, visus trīs vārtus zaudēja pēdējā periodā 11 minūšu laikā. Ceturtajā minūtē Jere Karjalainens pielaboja kolēģa mesto ripu, pēc četrām minūtēm Igors Rudenkovs bija cīgāks vārtu priekšā, bet nepilnas sešas minūtes pirms spēles beigām Malte Stromvols vairākumā ar teicamu plaukstas metienu panāca 3:0 "Soči" labā.

Rīdzinieki vienīgos vārtus guva pēdējā minūtē, kad savu individuālo meistarību nodemonstrēja Jevgeņijs Gračovs.

Rīgas "Dinamo" tādējādi joprojām KHL vēsturē ne reizi nav uzvarējusi "Soči" komandu pamatlaikā. Savstarpējos dueļos Krievijas klubam ir desmit uzvaras pamatlaikā, viena pagarinājumā un trīs "bullīšos". Rīgas "Dinamo" šajos dueļos ir tikai divi panākumi pagarinājumā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!