Foto: khl.ru
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien, 20. decembrī, Rīgas "Dinamo" viesos negaidīti ar 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

Par spēles galveno varoni kļuva Linuss Videls, kurš guva visus trīs rīdzinieku vārtus.

Videls jau spēles 71. sekundē pārspēja pretinieku vārtsargu, šokējot vietējos līdzjutējus. SKA pirmā perioda 14. minūtē rezultātu izlīdzināja, bet pirmās trešdaļas izskaņā izvirzījās vadībā. Otrā perioda sākumā rīdzinieki izmantoja skaitlisko vairākumu un Videls ar viltīgu metienu virs vārtsarga pleca panāca 2:2.

SKA turpinājumā dominēja, tomēr "Dinamo" izturēja pretinieku spiedienu, lieliski maču aizvadīja vārtsargs Timurs Biļalovs, un pēc tam pagarinājumā jau izcēlās vēlreiz Videls. Pagarinājuma otrajā minūtē rīdzinieki tika pie ripas savā zonā, tajā brīdī viltīgi tika veikta nomaiņa un pēc piespēles Videls vienatnē izgāja pret SKA vārtsargu un bija precīzs.

Biļalovs mačā atvairīja 31 metienu, bet rīdzinieki izdarīja tikai 16 metienus.

Pēc uzvaras Rīgas "Dinamo' ar 39 spēlēs gūtiem 36 punktiem saglabā devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, par pieciem punktiem atpaliekot no astotās vietas.

Portāls "Delfi" piedāvā spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!