Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Linuss Videls atzina, ka komandas nespēja gūt vārtus, lai arī izdevību ir daudz, ir ļoti nomācoša.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 1:5 izbraukumā zaudēja Bratislavas "Slovan" hokejistiem.

"Iespējams, zaudējums iepriekšējās spēles pēdējā minūtē [pret "Jokerit" 2:3] arī šodien bija iesēdies atmiņā. Varbūt tāpēc maču iesākām ļoti slikti," "Dinamo" mājaslapā citēts Videls. "Iespējas mums ir ļoti daudz. Tā ir katrā mačā, bet mēs vienkārši nevaram ieraidīt ripu vārtos. Tas ir ļoti nomācoši, kad cīnies, atdod visus spēkus, bet pretinieks izdara vienu metienu un viņam paveicas, gūstot vieglus vārtus."

Arī mačā pret "Slovan" rīdzinieki izdarīja divas reizes vairāk metienu pa pretinieku vārtiem - 38:19. Videls bija vienīgo vārtu autors "Dinamo" komandā.

"Ir patīkami beidzot pašam atzīmēties ar vārtu guvumu. Man bija ļoti daudz iespēju jau iepriekš, vajadzēja gūt vismaz divus vai trīs vārtus. Ceru, ka tagad būs šis slogs būs zudis un sekos vēl vārtu guvumi," sacīja Videls.

"Mums ir jāspēlē kā pret "Jokerit". Domāju, ar tādu sniegumu mēs varam uzvarēt ļoti daudz spēļu. Mums jāatgriežas pie tāda snieguma," par to, kā jāspēlē nākamajā mačā sacīja zviedru uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!