Foto: Kadrs no video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Miks Indrašis, palīdzot Maskavas "Dinamo" viesos ar 3:2 (2:0, 1:0, 0:2) uzvarēt Kazaņas "Ak Bars".

Otra perioda astotajā minūtē pēc Indraša piespēles metienu izdarīja Artjoms Volkovs, bet ripu pie vārtiem pielaboja Vadims Šipačovs. Savukārt otrā perioda astotajā minūtē vairākumā Indrašis izdarija metienu, ko atvairīja pretinieku vārtsargs, bet pirmais pie ripas bija un precīzi meta Vladimirs Brjukvins, panākot 3:0 maskaviešu labā.

Visā mačā Indrašis nospēlēja 21:50 minūti, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un uzvarēja vienā no četriem iemetieniem. Indrašim mača izskaņā bija iespēja gūt vārtus, bet viņš aizmeta garām tukšiem vārtiem.

Citā mačā Artūra Kuldas pārstāvētais "Severstaļ" ar 5:4 uzvarēja Novosibirskas "Sibirj". Latvijas izlases aizsargs nospēlēja 14:46 minūtes, bet nevienā citā statistikas ailītē neatzīmējās.

Vēl piektdien ie punktiem tika Rīgas "Dinamo" konkurentes cīņā par iekļūšanu Rietumu konferences labāko astotniekā "Soči" un "Vitjazj". "Soči" tika pie punkta kopvērtējumā un ar 4:5 pagarinājumā zaudēja Ufas "Salavat Julajev", kam vakar pagarinājumā zaudēja arī Latvijas klubs, bet "Vitjazj" ar 3:1 viesos pieveica Bratislavas "Slovan".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā tagad "Vitjazj" un "Soči" ir pa 50 punktiem, bet devītajā vietā esošie rīdzinieki atpaliek par četriem punktiem. Rīgas "Dinamo" regulārajā sezonā atlikušas 15 spēles, bet savu nākamo maču rīdzinieki aizvadīs svētdien, 13. janvārī, kad "Arēnā Rīga" uzņems Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!