Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas apvienotais klubs "Dinamo" tikai ar 5:4 (1:1, 3:3, 1:0) pieveica vienu no KHL pastarītēm "Avtomobiļist".

Divreiz spēles laikā "Dinamo" nonāca zaudētājos un bija spiesti atspēlēties, bet uzvaras vārtus nepilnas deviņas minūtes pirms mača beigām guva Deniss Mosaļovs. Vēl maskaviešiem divus vārtus guva Deniss Tolpeko, bet pa vieniem – Vladimirs Gorbunovs un Jegors Milovzorovs. "Avtomobiļist" labā vārtus guva Anatolijs Ņikoncevs, Andrejs Subotins, Valērijs Hļebņikovs un Aleksandrs Rjazancevs.

"Skatītājiem tā bija interesanta spēle, bet treneriem gan nē. Iespēlējām četrus jaunus spēlētājus, eksperimentējām, izmēģinājām spēlēt ar četriem aizsargu pāriem, tāpēc nedaudz pajuka spēles ritms," grūti izcīnīto uzvaru pamatoja Znaroks. "Daudz mums bija neattaisnoti noraidījumi gan šodien, gan iepriekšējās spēlēs. Jātiek ar to vienreiz galā."

KHL kopvērtējumā "Dinamo" ar 61 punktu 28 spēlēs saglabā līderpozīciju gan Rietumu konferencē, gan visā līgā. "Avtomobiļist" ar 24 punktiem ir otrā vājākā komanda Austrumu konferencē un trešā vājākā visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!