Foto: Sputnik/Scanpix

Pie vēl vienas uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā svētdien tika Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas savu skatītāju priekšā ar 5:1 (0:0, 3:0, 2:1) pārliecinoši pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Lai gan pirmajā trešdaļā neviena no komandām vārtus neguva, otrā perioda laikā SKA pretinieku vārtos raidīja trīs ripas pēc kārtas, kad pa reizei izcēlās Ņikita Gusevs, Jegors Jakovļevs un Vadims Šipačovs.

Spēles turpinājumā Ņižņekamskas komandai tā arī neatradās nekādi pretargumenti, lai neļautu mājiniekiem izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas.

Citā svētdienas mačā Arta Ābola trenētā Toljati "Lada" izbraukumā ar 1:6 (0:3, 1:1, 0:2) kapitulēja Maskavas CSKA priekšā.

Jau pēc spēlētas pusstundas CSKA bija izvirzījušies vadībā ar 4:0, tāpēc pamatlaika otrā pusē vien atlika nokārtot formalitātes.

Toljati komanda šajā mačā pa Maskavas kluba vārtiem izpildīja vien desmit metienus.

"Lada" sastāvā šajā mačā nepiedalījās pieredzējušais vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks, kuri šonedēļ Latvijas izlasei palīdzēja cīņā par 2018.gada Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu ceļazīmi, kas gan netika iegūta.

Citā mačā pie vēl vienas uzvaras tikusi Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) savā laukumā pārspēja "Soči" hokejistus.

"Torpedo" komandu pārstāvošais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šajā mačā nepiedalījās, jo arī bija kopā ar Latvijas valstsvienību.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā vadībā ar 15 punktiem sešās spēlēs atrodas CSKA un Maskavas "Dinamo", kam punktu zaudē SKA. Savukārt Austrumos līdere ar 15 punktiem sešos mačos ir Omskas "Avangard".

Tikmēr Rīgas "Dinamo" trīs spēlēs pie punktiem nav tikusi, kas tai Rietumu konferencē dod 13.vietu starp 14 komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!