Foto: Publicitātes foto

Zviedrijas hokeja klubs "Crowns", kas izteikuši vēlmi pievienoties Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), par bāzes vietu varētu izvēlēties Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, ziņo zviedru mediji.

Tā kā Zviedrijas Hokeja federācija (ZHF) joprojām nepiekrīt KHL kluba pastāvēšanai valsts teritorijā, "Crowns" varētu pārcelties uz Tallinu, "Tondiraba" ledus halli, kurā divas savas mājas spēles "Arēnas Rīga" noslogotības dēļ aizvadīja Rīgas "Dinamo" komanda, un abi mači bija pilnībā izpārdoti, raksta izdevums "Aftonbladet".

"Kopš saņēmām atteikumu no ZHF, mēs katru dienu strādājam, lai meklētu risinājumus," izdevumam pastāstījis viens no projekta vadītājiem Leifs Karlsons. "Pagaidām gan nevēlos atklāt iespējamos variantus, nedz arī apstiprināt vai noliegt pašreizējās situācijas detaļas."

"Crowns" vēloties izveidot arī junioru komandu, kas iesaistītos Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) un kurā spēlētu zviedru hokejisti.

Pagaidām nav konkrēti zināms, kad zviedru klubs varētu pievienoties KHL. "Es nezinu," uz šo jautājumu atbildēja Karlsons. "Viens ir mutiska vienošanās, otrs ir parakstīts līgums. Kamēr mums nekas nav parakstīts, es negribu neko solīt un apgalvot."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!