Ar pasākumu "MyFitness SummerVibe" uz lielveikala "Domina Shopping" autostāvvietas jumta atklāta "My Fitness" vasaras sezona. Trīs stundu fitnesa maratonu kuplināja rokgrupas "Rock'n'Berries" mini koncerts noslēgumā, informē rīkotāji.

Pasākums kopā pulcēja ap 80 aktīvās dzīvesveida piekritējus. Tika pārbaudīta dalībnieku izturība, jo sešas nodarbības pēc kārtas nav viegli izturēt.

Maratonu iesāka treneri Aleksejs Ērglis un Inārs Ritmanis, kas ir arī pazīstami kā "Triceps & Biceps". Dīdžeja Plastic (Andris Ratnieks) mūzikas pavadībā puiši novadīja enerģisku funkcionālo treniņu. Jaudīgu dejas nodarbību vadīja trenere Olga Ķerpe, kur izlādējās gan sievietes, gan vīrieši. Pēc dejām sekojas cīņas elementi treneres Alīnas Silickas vadībā. Tāpat dalībniekiem bija iespēja izbaudīt "Afropowerdance" treneres Ingas Velmeres vadībā.

Pirms pēdējais treniņš bija "ROCK'N'CORE", ko vadīja Ignats Taraņenko. Šī bija noslēdzošā nodarbība, kur varēja izlikt savu vēl atlikušo spēku, jo pēc treniņa maratonu rīkotāji noslēdza ar "Calm & Power", ko vadīja ēteriskā trenere Elita Einika. Papildus slodzi treniņiem radīja spēcīgais vējš, kas līdzsvara vingrinājumus padarīja īpaši grūtākus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!