Foto: Agnis Melderis

Tukuma pievārtē esošajā sporta un atpūtas komplektā "Milzkalns" noslēgusies "Vivus.lv" MTB Maratona sezona.

Dažas dienas pirms plānotā sacensību sezonas noslēguma valstī tika lemts par jauniem ierobežojumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai, tāpēc tika realizēts "plāns B". Milzkalneā pilnībā bija marķēta kalnu riteņbraukšanai paredzētā trase, labiekārtots pasākuma centrs ar autostāvvietām, velodušu utt., tomēr sacensības nenotika.

Pēc jauno ierobežojumu stāšanās spēkā, organizatori lēma, ka Tukuma posma sacensības tiek pārceltas uz 2021. gada pavasari, bet interesenti sev vēlamā laikā visas dienas garumā var iepazīties ar plānoto sacensību trasi, kā arī saņemt bezmaksas pakalpojumus no pasākuma atbalstītājiem.

Ņemot vērā, ka "Vivus.lv" MTB Maratons 2020. gadā aizvadīja praktiski pilnvērtīgu sezonu (notika 6 no 7 posmiem), tad 17. oktobra pēcpusdienā Milzkalnā notika arī sezonas kopvērtējuma apbalvošana.

Tika sumināti ātrākie braucēji gan HRX maratona distances kopvērtējumā, gan vecuma grupās un Cat Aktīvākā braucēja ieskaitē, kā arī Latvijas valsts meži pusmaratona, Baltais Pusaudžu brauciena ātrākie trīs savās vecuma grupās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!