Foto: Publicitātes foto
"Triatel xRace" Rīgas jubilejai veltītais nakts posms sasniedzis jaunu seriāla rekordu - sacensībās piedalījās 522 piedzīvojumu un aktīvas atpūtas meklētāji, informē pasākuma rīkotāji.

"Mums ir liels prieks, ka arī "xRace" sacensībām lielajos Rīgas svētkos izdevās sasniegt savu rekordu - 522 dalībnieki meklēja piedzīvojumus starp šaurām vecpilsētas ieliņām, cīnījās ar tumsu Bumbu kalnā, pamodināja sikspārņus Daugavgrīvas cietoksnī, sagaidīja pirmos saules starus pie jūras vārtiem, laivoja starp trim tiltiem pāri Daugavai. Arī mini klases komandu skaits bija rekordliels. Viņi finišā atzinās, ka nu ir "āķis lupā" un ka arī turpmāk tiks meklēti piedzīvojumi kopā ar "xRace"," stāsta sacensību direktors Jānis Vanags.


Sīva cīņa starp līderiem lika dalībniekiem uzturēt augstu tempu un asu prātu visas distances garumā. Tā pēdējā distances posmā sporta klasē uzvaru izcīnīja "EthicSport.lv" - Uģis Voiceščuks, Toms Veits, Jānis Krūmiņš, savukārt 2. vietu komanda "Gandrs" – Uldis Žimants, Atis Krūmiņš, Guna Riekstiņa-Čīka, 3. vietu "eBike" - Andra Ansaberga, Jāņa Ansaberga un Mārtiņa Lindes sastāvā.

Rīgas posms veica izmaiņas arī kopvērtējuma rezultātos: "EthicSport.lv" tagad ieņem pirmo vietu (3827 punkti), par 48 punktiem apsteidzot iepriekšējos līderus "Isostar Adventure racing team" un "eBike", kuriem tagad ir vienāds punktu skaits (3779 punkti) un tiek dalīta 2.un 3. vieta.

Biznesa klasē SEB Dzīvības apdrošināšanas komanda jau otro reizi kāpa uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena, atstājot aiz sevis "Glaxo Racing Team" un "Narvesen" komandas.

Jauns uzvarētājsTautas klasē - komanda "Vasara Rozes Muižā", kura atstāja aiz sevis kopvērtējuma līderus DDB komandu. Arī Tautas klasē kopvērtējuma līderus izšķir tikai 50 punkti.

"Triatel xRace" noslēdzošais posms norisināsies 17.septembrī Siguldā, apvienojot "Baltic Adventure Race Championship" (BARC) noslēgumu un kopvērtējuma apbalvošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!