Jelgavā, Zemgales sporta hallē sestdien draudzības spēlē hokejā Saeimas komanda ar 5:4 pieveica Zemnieku saeimas komandu, informē Zemnieku saeimas pārstāvis Mārtiņš Trons.

Pēcspēles metienos, ko abas komandas sarīkoja, lai pārbaudītu spēlētāju un vārtsargu individuālo meistarību, Zemnieku saeimas komanda izcēlās ar precizitāti un guva vienīgos vārtus, ar 1:0 uzvarot Saeimas komandu.

Saeimas komandai vārtus spēlē guva tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, deputāti Imants Parādnieks, Romāns Naudiņš un Rihards Eigims. Vārtus Saeimas labā guva arī komandas vārtsargs Imants Legzda.

Par spēles labāko vārtsargu tika atzīts Zemnieku saeimas komandas vārtsargs Normunds Vāvers (SIA "Iecavnieks", Bauska), kurš pēcspēles metienos spēja atvairīt visus Saeimas metienus, ļaujot lauksaimniekiem revanšēties par spēles rezultātu. Arī labākā aizsarga titulu saņēma Zemnieku saeimas komandas spēlētājs Toms Sproģis (z/s "Līņi", Cēsis).


Savukārt par labāko uzbrucēju tika atzīts tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš no Saeimas komandas. Par rezultatīvāko spēlētāju ar trīs punktiem kļuva Arnis Narkēvičs no Saeimas komandas. Savukārt spēles vērtīgākās spēlētājas titulu saņēma vienīgā dāma hokeja laukumā Annija Madara Mozga no Saeimas komandas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!