Foto: F64
2011. gadā "Nordea" Rīgas maratona dalībniekiem tiks piedāvāta jauna distance - 10 km, kas izveidota, ņemot vērā auditorijas pieprasījumu, bet līdz ar jaunās distances ieviešanu tiek atcelta stafetes, informē organizatori.

""Nordea" Rīgas maratonam vienmēr ir bijušas svarīgas dalībnieku vēlmes un atsauksmes. Novērtējot dalībnieku uzticību un viņu gatavību jauniem izaicinājumiem, esam ieviesuši šo jauno distanci. Tādēļ vēlamies ierosināt izaugsmes programmu visiem tiem 5km distances dalībniekiem, kas ir gatavi jaunam izaicinājumam un dubultot savu pagājušajā gadā noskrieto," saka"Norde"a Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords.

10 km distances starts un finišs, identiski kā citām trasēm, atradīsies 11. novembra krastmalā un trase vīsies pa Rīgas centrālajām ielām. Precīzs starta laiks un trases maršruts tiks paziņots pēc tā saskaņošanas ar Rīgas pilsētas atbildīgajiem dienestiem nākamā gada sākumā.

"Nordea" Rīgas maratona organizatori atvainojas visiem, kas bija iecerējuši skriet stafetes distanci un cer, ka tā vietā izvēlētā 10 km distance, kas ļauj visiem dalībniekiem startēt un finišēt kopā 11. novembra krastmalā, dos iespēju izbaudīt pasākumu visā tā krāšņumā.

Atgādinām, ka 2011. gada maratona dalībniekiem kopumā tiek piedāvātas piecas distances: 42 km, 21 km, 5 km, 10 km un "Vienotības kilometrs" cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Reģistrēties dalībai visizdevīgāk līdz šī gada 31.decembrim, kad dalības maksa ir viszemākā. Dalībai "Nordea" Rīgas maratonā būs iespējams pieteikties līdz 2011.gada 18. maijam.

Uz šo brīdi pasākumam reģistrējušies jau gandrīz 550 dalībnieki no 21 pasaules valsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!