Foto: Publicitātes foto
"Nike Riga Run 2011" pieteikušies jau 2000 dalībnieku, un 18. augustā pl. 18:30, Mežaparkā notiks oficiālais sagatavošanās treniņš kopā ar projekta "Bauda sportot Mežaparkā" speciālistiem un atbalstītājiem, aicinot piedalīties tos, kuri plāno startēt sacensībās 28. augustā.

Treniņā ikvienam būs iespēja ne tikai pirms starta pārbaudīt savu varēšanu, bet arī uzzināt visu jaunāko informāciju par "Nike Riga Run 2011" norisi.

Treniņš vienlaicīgi notiks visos četros sacensībās iekļautajos sporta veidos - skriešanā, skrituļošanā, rollerslēpošanā un nūjošanā.

Skriešanas nodarbību vadīs Juris Beļinskis un Arnis Ozoliņš, skrituļslidošanu – Evita Krievāne, nūjošanu – Linda Andrusa, bet rollerslēpošanu – Kristaps Lībietis. Viņi vadīs savu treniņu, sniedzot padomu ikvienam gan par sagatavošanās procesu, gan sacensību norisi. Pasākumā piedalīsies arī pārstāvji no "Sporta laboratorijas", kuri informēs par jautājumiem, kas saistīti ar veselību un sportu. Tā būs arī pirmā reize, kad ikviens varēs izmēģināt "Nike Riga Run 2011" trasi.

Treniņa dalībnieki būs pirmie, kuriem tiks izdalīta "Nike Riga Run 2011" oficiālā avīze, kas kalpos kā pasākuma ceļvedis, sniedzot svarīgāko informāciju par tā norisi, trasēm, programmu, kā arī izklaides, atpūtas un iepirkšanās iespējām turpat, Mežaparka Lielajā estrādē. Vēlāk avīze būs pieejama ikvienā "Sportland" un "Nike" veikalā.

Tāpat treniņā varēs reģistrēties startam "Nike Riga Run 2011" un veikt pēdas testu, lai noteiktu atbilstošākos skriešanas apavus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!