Foto: Publicitātes foto

Šī gada 4.maijā kinopilsētā “Cinevilla” notiks jau ceturtais “Stipro Skrējiens", informē pasākuma organizatori.

Šis ir pasākums visiem, kuri nebaidās pārbaudījumu un izaicinājumu. Kopš pagājušā gada par labu tradīciju kļuva "Stipro Skrējienu" rīkot 4.maijā. Devīze “par stipru Latviju” aicina ne tikai atkal pārbaudīt savu varēšanu, bet arī pietiekami netradicionālā veidā atzīmēt Latvijas Neatkarības atjaunošanas kārtējo gadadienu.

Organizatori apņēmušies izveidot aptuveni 6 kilometrus garu trasi, kurā būs izvietoti vairāk kā 30 dabīgi un mākslīgi šķēršļi. Salīdzinot ar 2011.gadu, trases plānojumā tiks veiktas izmaiņas. Dalībniekus gaida gan jau zināmi pārbaudījumi, gan pilnīgi jauni šķēršļi. To izveidē ir ņemta vērā iepriekšējo gadu pieredze. Daudziem no pārbaudījumiem tiks veikti uzlabojumi, bet visiem pārsteigums noteikti būs jaunizveidotie šķēršļi.

Rīkotāji no 30.janvāra aicina pieteikties skrējiena dalībniekus no 18 gadiem gan vīriešu, gan sieviešu ieskaitē. Īpaša dalībnieku grupa tiek veidota komandām, kuras var veidot darba kolektīvs vai draugu kopa. 2011. gadā skrējienā piedalījās 1625 dalībnieki, un organizatori cer dalībnieku vidū ieraudzīt ne tikai jau pazīstamas sejas, bet arī jaunus skrējējus, kuri iepriekšējos gados šaubījās par savu varēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!