Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamais angļu futbolists Deivids Bekhems iekļauts Lielbritānijas izlases sastāvā dalībai 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, vēsta britu masu mediji.

Kā zināms, olimpiskajās spēlēs futbolā piedalās futbolisti vecumā līdz 23 gadiem, bet divi spēlētāji var būt vecāki. Otrs pieredzējušais spēlētājs Lielbritānijas izlasē būs velsiešu uzbrucējs Kregs Belamijs, paziņojis valstsvienības galvenais treneris Stjuarts Pīrss.

Losandželosas "Galaxy" pussargs un bijušais Anglijas izlases kapteinis Bekhems ne reizi vien izteicies, ka labprāt pārstāvētu Lielbritāniju olimpiskajās spēlēs. Tagad, kad viņš ir iekļauts komandas sastāvā, Bekhems izteicis arī vēlmi kļūt par kapteini. "Es jau iepriekš biju savas valsts kapteinis un gribētu tagad atkal būt. Es zinu, kādas ir sajūtas, kad tu esi kapteinis. Es jau aprunājos ar galveno treneri Stjuartu Pīrsu, bet vēl lēmums nav pieņemts," britu masu mediji citē futbolistu.

Pēdējo reizi Bekhems valstsvienības rindās spēlēja 2006.gada Pasaules kausa finālturnīrā, kurā Anglija aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!