Spēcīgā sniega dēļ sestdien, 12.janvārī, tika atceltas Pasaules kausa posma sacensības bobslejā divnieku ekipāžām, kurām bija jānotiek Itālijā, Kortīnas d'Ampeco trasē.
Lai gan sniegs sniga jau pirms sacensībām, tās tomēr sākās. Distanci veica arī latvieša Jāņa Miņina ekipāža, kurai bija septītais starta numurus, pēc tam vēl nobrauca vācieša Andrē Langes pilotētais bobs. Tomēr tad tiesneši sacensības apstādināja, jo stiprais sniegs varēja apdraudēt drošu braukšanu.

Sākumā sacensības tika apstādinātas uz pusotru stundu, bet vēlāk, kad sniegs nerimās, arī pilnībā atceltas. Pagaidām nav zināms, kad notiks šī Pasaules kausa posma sacensības divniekiem. Visticamāk, šie braucieni tiks veikti kādā no nākamajiem Pasaules kausa posmiem.

"Tas bija pareizs lēmums. Kaut gan mums ir ļoti žēl, jo treniņos mums gāja ļoti labi. Tomēr lēmums ir pareizs. Redzējām, ka Miņins vienā no virāžām uzbrauca ļoti augsti un gandrīz iesitās apmalē. Tas jau nebija no sliktas braukšanas, vienkārši redzamība bija ļoti slikta," tiešās translācijas laikā sarunā ar LTV7 teica Latvijas komandas galvenais treneris Sandis Prūsis.

Rīt Kortīnas d'Ampeco trasē paredzētas sacensības četriniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!