Foto: International Bobsleigh & Skeleton Federation (IBSF)

Latvijas bobsleja divnieki Oskars Ķibermanis/ Matīss Miknis un Dāvis Kaufmanis/ Edgars Nemme sestdien, 27. novembrī, Austrijā nespēja iekļūt labāko desmitniekā Pasaules kausa otrā posma sacensībās.

Ķibermanis/ Miknis divu braucienu summā ieņēma 13. vietu, bet Kaufmanis/ Nemme bija 15. vietā.

Tāpat kā pirms nedēļas, arī šoreiz Insbrukā abos braucienos ātrākais bija Frančesko Frīdrihs, kurš par 0,36 sekundēm apsteidza savu tautieti Johanesu Lohneru. Trešo vietu ieņēma kanādietis Džastins Kripss (+0,48 sekundes).

Ķibermanis/Miknis pirmajā braucienā bija vien 14. vietā, otrajā sasniedza 12. labāko laiku, kas summā deva 13. vietu. Viņi līderiem zaudēja 1,25 sekundes.

Kaufmanis/Nemme pirmajā braucienā bija vien 19. vietā, bet otrajā braucienā sasniedza devīto labāko laiku, kas ļāva pakāpties uz 15. vietu. Divu braucienu summā viņi līderiem zaudēja 1,30 sekundes, bet Ķibermanim/Miknim zaudēja vien 0,05 sekundes.

Pasaules kausa otrais posms Insbrukā svētdien noslēgsies ar četrinieku sacensībām, kurās Latvijai būs divas ekipāžas. Pēc tam bobslejisti un skeletonisti pārcelsies uz Altenbergu, kur pēc nedēļas risināsies Pasaules kausa trešais posms.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!