Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas skeletonists Martins Dukurs dominējis treniņos pirms pirmā Pasaules kausa izcīņas posma, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Vistleras trasē Kanādā, kur februārī viņš izcīnīja olimpisko sudraba medaļu.

Skeletonisti Vistleras trasē divos oficiālajos treniņos aizvadījuši četrus braucienus, un abās treniņu sesijās pirmais rezultāts Martinam Dukuram. Pirmajā braucienā viņš uzrādīja trešo labāko laiku, otrajā – pirmo, un bija ātrākais pirmajā treniņu sesijā divu braucienu summā. Otrais bija vācietis Sandro Štilīke, trešais – amerikānis Metjū Antuāns, Tomass Dukurs uzrādīja devīto rezultātu, bet olimpiskais čempions Džons Montgomerijs – 13.

Pēc otrās treniņu sesijas diviem braucieniem Martins Dukurs pirmo vietu jau dalīja ar britu Kristianu Bromliju, bet dalītā trešajā vietā bija krievu skeletonists Aleksandrs Tretjakovs un jau pieminētais Montgomerijs. Tomass Dukurs otrajā treniņu sesijā uzlaboja savu sniegumu, uzrādot septīto rezultātu, taču salīdzinoši daudzi sportisti otrajā braucienā nestartēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!