Foto: LETA
Latvijas skeletonisti Martins Dukurs un Tomass Dukurs trešdien bija starp līderiem arī otrajā treniņu dienā pirms Pasaules kausa pirmā posma.

Īglsas trasē Austrijā trešdien Dukuri startēja pirmajā treniņu grupā.

Šoreiz abos braucienos labāku laiku uzrādīja vecākais no brāļiem Tomass Dukurs, kurš braucienos bija otrais un trešais (53,54 sekundes un 53,67 sekundes). Martinam Dukuyram šajos braucienos attiecīgi ceturtā un piektā vieta (53,69 sekundes un 53,85 sekundes).

Pirmajā treniņu grupā abos braucienos ātrākais bija vācietis Franks Rommels - 53,53 sekundes un 53,52 sekundes. Otrajā treniņgrupā pirmajā braucienā ātrākais bija amerikānis Džons Deilijs (53,66 sekundes), bet otrajā - austrietis Matiass Gugenbergers (53,72 sekundes).

Ceturtdien Īglsas trasē vēl notiks treniņi, kuros sportisti pielāgos savas kamanas un eksperimentēs, bet piektdien sāksies 2011./2012.gada Pasaules kausa sezona bobslejā un skeletonā. Piektdien notiks sacensībās skeletonā un bobslejā sievietēm, sestdien labākos noskaidros skeletonisti un bobsleja divnieku ekipāžas vīriešiem, kā arī notiks komandu sacensības, bet svētdien paredzētas četrinieku sacensības.

Atgādinām, ka pagājušajā sezonā Martins Dukurs pārliecinoši triumfēja Pasaules kausa kopvērtējumā, bet Tomass Dukurs bija astotais. Lielākais panākums Latvijas skeletonā bija sezonas pēdējā posmā Čezānā, kad abi brāļi stāvēja uz goda pjedestāla augstākajiem pakāpieniem - Martins bija pirmais, bet Tomass otrais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!