Latvijas skeletonisti Elvis Veinbergs un Krists Netlaus ceturtdien Altenbergas trasē ieņēma attiecīgi 16. un 19.vietu Starpkontinentālā kausa posmā.

Veinbergs pirmajā braucienā ieņēma 15.vietu, bet otrajā braucienā izdevās finišēt ar 17.ātrāko laiku, divu braucienu summā no uzvarētāja vācieša Fēliksa Zaibela atpaliekot 3,41 sekundi.

Savukārt Netlaus, kurš abos braucienos uzrādīja septīto ātrāko starta laiku, pēc pirmā brauciena ierindojās 18.pozīcijā, taču otrajā braucienā ieņemtā 19.vieta divu braucienu summā lika noslīdēt par vienu vietu zemāk, un, piekāpjoties 3,89 sekundes uzvarētājam, divu braucienu summā viņš finišēja vien 19.vietā.

Uzvaru izcīnījušais Zaibels, kurš bija ātrākais abos braucienos, divu braucienu summā finišēja minūtē un 52,76 sekundēs. Otrais bija Krievijas sportists Jevgēņijs Rukosujevs, kurš atpalika 0,16 sekundes no Zaibela, bet labāko trijnieku noslēdza vācietis Fēlikss Keizingers, zaudējot savam tautietim 0,28 sekundes.

Altenbergā startēja 27 skeletonisti.

Kopvērtējumā pēc astoņiem Starpkontinentālā kausa posmiem līderis ar 912 punktiem ir Rukosujevs. Veinbergam ir 96 punkti divos posmos un 37.vieta, bet Netlaus ar 71 punktu ieņem 42.vietu.

Jau ziņots, ka trešdien šajā pašā trasē Veinbergs ieņēma 16.vietu, bet Netlaus ierindojās 20.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!