Latvijas kamaniņu braucējas Viktorija Ziediņa un Selīna Elizabete Zvilna sestdien Austrijas trasē Forarlbergā kļuva par pasaules junioru čempionēm divniekos, bet Marta Robežniece/Kitija Bogdanova ierindojās trešajā vietā.

Sacensības vienlaicīgi bija arī Pasaules junioru kausa posms.

Ziediņa/Zvilna pirmajā braucienā uzrādīja labāko laiku, bet otrajā - otru labāko, summā sasniedzot rezultātu minūte un 8,868 sekundes.

Viņas par 19 sekundes tūkstošdaļām apsteidza Austrijas duetu Liza Cimmermane/Doroteja Švarca, kuras pēc trešās vietas pirmajā braucienā otrajā sasniedza labāko laiku.

Robežniece/Bogdanova pirmajā braucienā ierindojās otrajā, bet otrajā braucienā - ceturtajā vietā, summā kāpjot uz goda pjedestāla trešā pakāpiena un tautietēm zaudējot 0,135 sekundes.

Trešā Latvijas ekipāža Arta Pole/Agnija Bogdanova ieņēma pēdējo vietu 14 divnieku sacensībās.

Pirmajā braucienā pēc sestās vietas trases vidū tika pieļauta kļūda, finišējot pēdējām, bet otrajā braucienā izcīnīta septītā vieta, uzvarētājiem zaudējot 5,570 sekundes.

Jau ziņots, ka sestdien par pasaules junioru čempionu kļuva arī Kaspars Rinks. Roberts Dreimanis finišēja 15.vietā, Aleksis Siņiļņikovs ieņēma 21.vietu, bet Uldis Jakseboga ieņēma 28.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!