Foto: Publicitātes foto
Latvijas čempions frīstaila slēpošanā Emīls Ozoliņš ieguvis pirmo vietu arī Igaunijas atklātajā čempionātā, kas bija sestais posms starptautiskajā "Monster Energy Ride in Baltics`13" tūrē, kurā Emīls ir līderis junioru konkurencē.

Igaunijas atklātais čempionāts norisinājās Kūtseme snovparkā, Igaunijā. Vairāk nekā 70 dalībnieki no Baltijas valstīm sapulcējās uz "slopestyle" discplīnas sacensībām perfektos laika apstākļos, lieliski sagatavotā snovparkā, lai rādītu sezonas laikā apgūtās prasmes.

Lai gan Igaunijas atklātajā čempionātā snovbordā un frīstaila slēpošanā uz goda pjedestāla kāpa tikai igauņi un talantīgais Latvijas slēpotājs Emīls Ozoliņš, kopējā Baltijas reitingā "Monster Energy Ride in Baltics Tour`13" līderpozīcijās atrodas daudzi citi Latvijas braucēji. Tā, piemēram, pēc sešiem sacensību posmiem pirmajā vietā ir Karīna Vītiņa sieviešu konkurencē snovbordā, Toms Petrusevičs vīriešu profesionāļu grupā snovbordā un Edvards Lansmanis vīriešu grupā frīstaila slēpošanā.


"AERODIUM Fly High" sacensībās šoreiz uzvara vienam no jaunākajiem Igaunijas slēpotājiem Arti Aigro, kurš pārsteidza publiku ar tehniskiem trikiem pār lielāko sacensību tramplīnu.

Sacensību sezona turpinās jau sestdien Lietuvā ar "Lietuvas Slopestyle Kausu" ("LNSA Slopestyle Cup") frīstaila slēpošanā un snovbordā, Kalitas snovparkā, kas ir septītais posms starptautiskajā Monster Energy Ride in Baltics`13 tūrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!