"Katrā hallē ir šīs ledus īpatnības, bet es domāju, ka šajā gadījumā tas nav tas iemesls, jo tribīnes ir tukšas. Ja ir pilnas tribīnes, tad tur temperatūra ir par pieciem grādiem augstāka un tad ir smagāk elpot," tā, atbildot uz "Delfi" žurnālista Reiņa Lāča jautājumu, cik pamatota ir Latvijas hokeja izlases spēlētāju sūkstīšanās, ka spēli ietekmē "smagais ledus", piektdien raidījumā "Spried ar Delfi" sacīja hokeja treneris Gints Bisenieks.

“Es domāju, ka, ja puiši sūdzas, tad tas varētu būt tikai tāpēc, ka, ņemot vērā, ka mums ir vecākā komanda, pēc divām spēlētām dienām viņiem ir nogurums lielāks,” pieļāva pieredzējušais hokeja treneris. Viņš gan cer, ka šodienas spēlē pret Norvēģijas izlasi šis nogurums neparādīsies.

Piedāvājam noskatīties raidījuma nozīmīgākās epizodes:

Zinot Boba Hārtlija nostāju uz katru spēli iziet kā pēdējo, Bisenieks lēš, ka rezultāts spēlē ar Norvēģiju būs Latvijai pozitīvs – .

Lācis vērtē Latvijas un Norvēģijas izlašu spēļu rezultātus iepriekšējos čempionātos un norāda, ka nevar salīdzināt 2021. gada Norvēģijas komandu ar 2009. gada komandu, jo paaudžu maiņa ir notikusi – .

Cerams, ka iepriekšējo gadu rezultāti čempionātā spēlēs ar Norvēģiju neietekmēs šī gada spēli, vērtē Bisenieks – .

Lācis norāda, ka Norvēģijas izlase ir otrie ar vismazāko pārkāpumu skaitu un pietiekami disciplinēta komanda – .

Matīss Kivlenieks ir pieņēmis Dominika Hašeka spēles stilu – pie šāda secinājuma Bisenieks nonācis, skatoties vakardienas maču Latvija-ASV – .

Biseniekam bijis pārsteigums, ka Kivlenieks bija vārtos arī otrajā spēlē – ar Kazahstānas komandu, nedodot viņai iespēju atpūtai – .

Visā čempionātā pietrūkst ekstra klases spēlētāju, kas var izšķirt spēles likteni, pauž Bisenieks – .

Spēlēšana pie tukšām tribīnēm ir vislielākais mīnuss šajā čempionātā, atzīst Bisenieks – .

Bisenieks prognozē Latvijas un Norvēģijas spēles rezultātu, secinot, ka pretinieks ir līdzvērtīgs – .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!