Kāda nu jau vairākus gadus sena saruna starp tālaika Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidentu Kasparu Gorkšu un skandalozo futbola darboni Oļegu Gavrilovu joprojām tiek piesaukta kā kompromitējošs materiāls kā pret bijušo, tā esošo LFF vadību. Par to, kādēļ šī saruna notikusi, kas tajā apspriests un apsolīts, Gorkšs Uldim Strautmanim sniedza atbildes 24. novembrī raidījumā "Spried ar Delfi".

"Delfi" jau nesen vēstīja par jaunāko pavērsienu nu jau gadiem LFF vadību vajājošajos skandālos - 2019. gada februārī tobrīd opozīcijā esošais, LFF prezidenta vēlēšanās zaudējušais Vadims Ļašenko vairākiem cilvēkiem piedāvāja noklausīties kādu sarunu, kurā dzirdamas Gavrilova un toreizējā LFF vadītāja Gorkša balsis. Tas bija skandāls, jo kādreizējais Daugavpils futbola kluba "Dinaburg" prezidents Gavrilovs ir uz mūžu diskvalificēts no Latvijas futbola un tiek apsūdzēts vairākos kriminālprocesos par spēļu sarunāšanu.

Skandalozs bija gan fakts, ka LFF tālaika prezidents Gorkšs tiekas un apspriežas ar Gavrilovu, gan vairāku avotu vēlāk "Delfi" paustais, ka Ļašenko esot samaksājis Gavrilovam par savu konkurentu uz LFF prezidenta krēslu kompromitējošās sarunas ieraksta publiskošanu. LFF tā arī nav sniegusi izvērstus komentārus par šīm aizdomām. Tikmēr bijušais LFF prezidents Gorkšs raidījumā "Spried ar Delfi" solījis atklāti atbildēt par to, ko un kādēļ apspriedis ar Gavrilovu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!