Foto: Publicitātes foto

No 2. marta sestdienu vakaros kanālā "TV3 Plus" būs skatāms jauns kulinārijas šovs "Garšas ceļojums". Jauno šovu vadīs kulinārijas šovā "Vakars ar garšu" iepazītais vadītājs, pašmāju influenceris un tiktokeris Andrejs Černuckijs. Katru nedēļu viņš dosies ciemos pie kādas sabiedrībā zināmas personības, lai kopā pagatavotu gardas vakariņas, iedvesmojoties no kādas citas valsts kulinārijas tradīcijām.

Pirmais raidījums solās būt uz pavisam eksotiskas nots – ciemos pie trīskārtējā olimpieša, Eiropas pludmales volejbola čempiona Aleksandra Samoilova, kurš gatavs pārsteigt savus viesus ar Maldīvu salu ēdieniem. Aleksandrs kopā ar Andreju pagatavos trīs tradicionālos Maldīvu ēdienus: salātus ar garnelēm un ananasiem, pamatēdienā lavašu ar tunci, bet desertā – saldos mango rīsus.

Kā sola raidījuma veidotāji, Aleksandrs būs parūpējies arī par saulainas pludmales atmosfēru un jautru noskaņu. Nobaudīt pagatavotās vakariņas viņš būs uzaicinājis īpašus viesu – savu brāli Mihailu Samoilovu, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktrisi Nataļju Smirnovu un skaistumkopšanas salona īpašnieci Žannu Vasiljevu.

Turpmākajos raidījumos Andrejs viesosies pie influenceres Olgas Kambalas, baletdejotājas Margaritas Demjanokas, dziedātājas Diānas Pīrāgs, mākslinieces un tērpu dizaineres Natālijas Jansones un citiem. Viņi dosies garšas ceļojumā uz Čīli, Franciju, Taizemi, Koreju un citām eksotisku un arī vairāk tradicionālu valstu virtuvēm.

Jaunais kulinārijas šovs "Garšas ceļojums" būs skatāms no 2. marta sestdienās pulksten 20.00 kanālā "TV3 Plus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!