Foto: Publicitātes foto

19. februārī pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un vēl vairāk gardu ēdienu receptēm atgriezīsies gatavošanas šovs "Šefu gaidījāt?". Šajā sezonā šefpavāriem Mārim Jansonam un Raimondam Zommeram talkā nāks restorāna "John" šefpavārs Kristaps Sīlis, vēsta TV3. Šefpavāri dosies ciemos pie sabiedrībā zināmām personām, lai kopīgi pagatavotu gardas trīs kārtu vakariņas.

Kā atzīst Kristaps Sīlis, virtuvē viņš pavadījis jau 20 gadus, no tiem 14 – šefpavāra lomā: "Pavāra profesija man nav darbs, tas ir dzīvesveids, arī mans hobijs." Iepriekš strādājis par šefpavāru "Annas Hotel" restorānā un restorānā "Le Dome", taču nu par savām mājām sauc restorānu "John", kas, tāpat kā restorāni "Entresol" un "Kest", ko vada Zommers un Jansons, ir "Michelin Guide" ceļvedī ieteikts restorāns.

Pavāra profesija nav bijis Kristapa aicinājums no bērnības, taču kādā dzīves posmā šāda iespēja pavērusies un viņš atzīst, ka šai profesijai nav robežu – ar to iespējams pārsteigt un iepriecināt savu viesus ik uz soļa. "Latvijā nav pietiekami būt labam savā sfērā. Lai tevi pamanītu un novērtētu, tev ir jāiegūst atpazīstamība un jāuzrunā cilvēkus ar savām prasmēm arī ārpus restorāna sienām. Man patīk izaicinājumi un dalība šovā noteikti liek man izkāpt no manas komforta zonas, kam ir daudz plusu – iemācīties kaut ko jaunu un iepazīt jaunus un talantīgus cilvēkus," atzīst Kristaps.

Pirmā raidījuma nedēļa aizritēs kopā ar četriem cilvēkiem, kuri nebaidās no izaicinājumiem un bauda dzīvi uz visiem 200%. Šefpavāri dosies ciemos pie aktrises, producentes un digitālā satura veidotājas Ievas Florences-Vīksnes, biologa, žurnālista un raidījumu vadītāja Māra Oltes, mūziķes Elzas Rozentāles, bet nedēļas izskaņā jaunais un talantīgais Kristaps Sīlis dosies pie atraktīvās Juškas Padruškas jeb Justīnes Martinsones, kura katru dienu "Instagram" un "TikTok" priecē savus sekotājus ar kādu īsā formāta recepti vai ieteikumu.

Arī šosezon kopā ar šefpavāriem šovā varēs izzināt virtuves noslēpumus, smelties iedvesmu jaunām receptēm, kā arī uzzināt dažādus pavāru noslēpumus, ko varam pielietot arī savā ikdienā, gatavojot maltītes. Šova veidotāji sola neparastas garšu kombinācijas, iemīļotus ēdienus, kas atgādinās bērnības garšu un daudz fantastisku viesu, pie kuriem doties ciemos.

Interesantas personības, padomi gatavošanā visām dzīves situācijām jaunajā šova "Šefu gaidījāt?" sezonā jau no 19. februāra no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!