30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
300 mljogurts200 giebiezināts piens2 gab.olas1 gab.paciņa cepamais pulveris300 gmilti ogas
Sagatavošana
1
Jogurtu (to var aizstāta ar kefīru vai paniņām) sajauc ar kondensēto pienu (ar cukuru) un olām.
2
Tad iemaisa miltus un cepamo pulveri.
3
Mīklu kādu pusstundu pirms cepšanas "atpūtina", lai sarodas burbulīši no cepamā pulvera (pat pa nakti var atstāt), būs garšīgāk.
4
Klāt iemaisa visu, ko vēlas. Es ieteiktu ko skābāku (mellenes, ābolus, lai gan esmu arī ar banāniem un šokolādi taisījusi, bet bija ļoti saldi), citādi būs par saldu.
5
Lej kēksiņu formās un liek līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī. Cep, līdz zeltaini.
Iesūtīja: Babs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit